Bli testpilot!

Vi på Usability Partners söker testpiloter!

Vilka är vi?
Usability Partners grundades 2001 och är en av Skandinaviens ledande konsultföretag inom UX & user research. Vi utvärderar regelbundet interaktiva produkter och tjänster och för att göra detta behöver vi DIN HJÄLP!

Vad är en testpilot?
Som 'testpilot' på Usability Partners blir man då och då inbjuden att testa olika typer av interaktiva produkter (t.ex. webbplatser, mobilappar, konsumentprodukter). Studier kan genomföras antingen på plats hos oss, online eller från någon annanstans (t.ex. vår kunds kontor).

Kan du bli testpilot?
JA! Vi behöver alla människor - allas intressen och preferenser varierar såväl som kunskap och erfarenhet av Internet och datorer.

Vad innebär ett test?
Som testperson blir man intervjuad och för utföra ett antal uppgifter med produkten som testas - viktigt att veta är att det är produkten vi testar - inte dig! Ett test tar vanligtvis 45-90 minuter. Vi utför tester främst i Stockholm, Göteborg och Malmö eller online.

Vad för du ut av detta?
Du får testa prototyper av framtida produkter och tjänster under utveckling, ofta har de inte lanserats för allmänheten. Dessutom så får alla som deltar i en studie en ersättning.


Fyll i formuläret nedan!

Vi kontaktar dig när vi har en undersökning på gång som vi tror kan vara relevant för dig. Om du är intresserad av att medverka så ställer vi några ytterligare frågor för att stämma av att just du kan passa in.


Ditt namn:

Ditt kön:

Födelseår:

Bostadsort:

Arbetsort:

Typ av sysselsättning:

Specificera sysselsättning:
(t ex vad du arbetar med/söker jobb som/..)?Vilken typ av mobiltelefon har du?

Har du någon surfplatta?

Vilken typ av boende har du?

Har du bil?


Använder du normalt något hjälpmedel för att läsa skärmen när du använder datorn och/eller mobilen?Hur kan vi kontakta Dig?

Telefonnr dagtid: (Vi kontaktar oftast via telefon)
*

Epost:

Hur hittade du till oss? Jag godkänner att Usability Partners får använda mina uppgifter i enlighet med villkoren nedan och dataskyddsförordningen ("GDPR")


I samband med att du anmäler dig som testperson hos Usability Partners så lämnar du uppgifterna ovan om dig själv till oss som vi behandlar för att kunna kontakta dig angående användarstudier som du kan passa för. Om vi ämnar använda personuppgifterna för något annat än detta syfte måste vi först få ditt tillstånd för detta.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Personuppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget för att rekrytera deltagare till studier. Uppgifterna delas inte med någon utanför Usability Partners och kommer inte att delas med någon om vi inte blir skyldiga att göra det enligt lag.

Du har enligt dataskyddsförordningen ("GDPR") rätt att få tillgång till dina personuppgifter, att få dina personuppgifter rättade, att få dina personuppgifter raderade, att begära begränsning av behandling av dina personuppgifter, att invända mot behandling av dina personuppgifter samt rätt till dataportabilitet. Du kan också dra tillbaka ditt samtycke för behandling av personuppgifter.

Dina personuppgifter behandlas enligt ovanstående ändamål så länge vi bedömer att du kan vara en potentiell studiedeltagare. Om du inte deltar i en studie kommer dina uppgifter att raderas efter högst 10 år. Om du deltar i en studie kommer dina uppgifter att raderas senast 10 år efter den studie du deltagit i sist. För att dra tillbaka ditt samtycke eller begära radering av dina personuppgifter, vänligen kontakta [email protected].

Usability Partners (Org.nr 556742-4667)
Sonja Kovalevskys Gata 11, 113 65 Stockholm
[email protected]
Tel: 08 594 000 11