Medarbetare

Konsulter med användaren i fokus

Våra konsulter har i snitt 15+ års erfarenhet i branschen. Samtliga har en relevant universitetsutbildning (såsom human factors, människa-datorinteraktion, psykologi eller kognitionsvetenskap).

Vårt team inkluderar:

  • User/UX researchers
  • Interaktions-/UX-designers
  • Användbarhetsspecialister
  • Tillgänglighetsspecialister
  • Research assistenter / Rekryterare
  • Projektledare

Våra konsulter är främst baserade i Sverige men hjälper både små och stora kunder runt om i världen; Europa, Asien och Amerika. Vi samarbetar också med oberoende konsultbolag och experter inom UX/användbarhet i många länder för att genomföra internationella projekt.


Kan vi hjälpa dig? Kontakta en av våra Senior Partners...

Porträttfoto på Richard

Richard Whitehand

Partner & Director
UX & Usability Specialist

Richard har över 25 års erfarenhet av att arbeta med användbarhet och användarcentrerad design. Hans konsultarbete har alltid fokuserat på att förbättra produkter och system ur ett användarperspektiv och han koordinerar regelbundet internationella projekt för användarstudier. Han studerade ursprungligen vid Loughborough University i Storbritannien.

Mer om Richard
Porträttfoto på Per

Per Ström

Partner & Director
UX & Usability Specialist

Per har lång erfarenhet av UX/användbarhet inom en mängd olika branscher, inklusive energi, bank, IT och underhållning. Han är van att arbeta med agila team och sedan han började på Usability Partners 2006 har han haft seniora konsultroller inom både UX-research och design. Per har en magisterexamen från Uppsala universitet i Sverige.

Mer om Per